۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت
FA
دانشگاه اصفهان

انتصاب مشاور رئیس دانشگاه در امور جوانان

طی حکمی از سوی سرپرست دانشگاه اصفهان، مهندس سجاد آرسته به عنوان مشلور رییس دانشگاه در امور جوانان منصوب شد.

به گزارش وب سایت خبریuinews  دکتر حسین هرسیج سرپرست دانشگاه اصفهان طی حکمی مهندس سجاد آرسته رییس نظارت بر طرح های عمرانی را به عنوان مشاور رییس دانشگاه در امور جوانان منصوب نمود.

متن حکم مهندس سجاد آرسته به شرح زیر است:

برادر گرامی جناب آقای سجاد آرسته

رئیس محترم نظارت بر طرح های عمرانی

سلام علیکم

نظر به ضرورت و اهمیت نقش جوانان در پیشبرد اهداف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه و توجه به نقش آفرینی جوانان در رشد و تعالی کشور و ایجاد پویایی و تحول در نظام مدیریتی، به موجب این ابلاغ بعنوان مشاور رئیس دانشگاه در امور جوانان منصوب می شوید. انتظار می‌رود با نصب العین قرار دادن بیانات راهبردی رهبر فرزانه انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب، نسبت به ساماندهی و برنامه ریزی برای استفاده از ظرفیت‌های نیروهای جوان به عنوان موتور پیشران کشور و دانشگاه گام بردارید.

توفیق بیش از پیش جنابعالی را در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و تحقق اهداف دولت مردمی، ظل توجهات حضرت ولی عصر (عج) و رهبری حکیمانه حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مدظله‌العالی)  از درگاه خداوند متعال خواستارم.

دکتر حسین هرسیج

سرپرست دانشگاه اصفهان